Politica de confidențialitate

Prin achiziționarea de produse online de pe acest site, Dvs. declarați că sunteți de acord cu POLITICA NOASTRĂ DE CONFIDEȚIALITATE.

Actul de comerț online presupune, pe lângă schimbul de bunuri contra unui preț, și un schimb de informații: noi ne obligăm să prezentăm cât mai exact caracteristicile bunurilor vândute, iar Dvs. trebuie să ne furnizați informațiile necesare procesării și expedierii comenzilor.

Prin politica noastră de confidențialitate, vă asigurăm că:

  • Datele personale pe care le solicităm sunt reduse la minimul necesar desfășurării tranzacției; niciodată compania noastră nu va solicita, ulterior unei comenzi, prin E-mail sau prin alte mijloace, date suplimentare care nu sunt legate direct de actul de vânzare-cumpărare. Dacă primiți asemenea solicitări, vă rugăm să ne semnalați imediat acest lucru, fără a răspunde la ele.
  • Informațiile pe care ni le oferiți sunt procesate în conformitate cu legile în vigoare privind comerțul electronic, și cu bună credință.
  • Datele solicitate sunt legate în exclusivitate de activitățile de facturare și expediție a bunurilor cumpărate. Aceste date sunt păstrate în evidențele noastre cel mult pentru o perioadă de o lună calendaristică, excepție făcând situația în care Dvs. procedați la crearea unui cont și/sau la înscrierea ca abonat la noutăți
  • Dvs. aveți dreptul oricând să ne solicitați, în mod expres, ștergerea din evidențele noastre a oricăror date de identificare personală. Noi vom da curs acestor solicitari practic instantaneu, fără a cere nici un fel de explicație.
  • Pe www.magazinalarme.ro nu se fac plăți online, care să presupună operații financiare efectuate prin intermediul unui procesator de plăți autorizat, sau obligativitatea de a securiza magazinul online prin intermediul unui certificat SSL.
  • În cazul înscrierii ca abonat la mesajele email conținând noutăți sau oferte speciale, nu veți primi niciodată mai mult de un mesaj pe săptămână. De asemenea, puteți oricând anula aceasta înscriere.
  • Nu există nici un fel de acces al unei terțe părți la datele pe care ni le oferiți. Compania noastra este singura entitate legală care va prelucra aceste date, strict în interesul actului de comerț, cu detalii minime și pe o perioad de timp cât mai scurtă cu putință.

Întelegem și respectăm atât legile în vigoare, cât și legea bunului simț, inclusiv dreptul Dvs. la viață privată.

Cu noi sunteți în siguranță.

X