Instalator autorizat

Instalare autorizată

Instalare autorizată de sisteme de alarmă și supraveghere video

Oferim, prin partenerii noștri, servicii de instalare de sisteme de alarmă și sisteme de supraveghere video.

Serviciile acoperă fără probleme orașul București și zonele limitrofe precum și județul Sibiu (în limita a 50 Km). Pentru instalări în locații mai îndepărtate se va negocia prețul deplasării.

Instalarea de sisteme de alarmă și supraveghere video se face de către personal specializat și autorizat. În acest fel, Dvs. puteți dispune de lucrări de calitate și de posibilitatea folosirii înregistrărilor video în instanță.

Puteți primi o evaluare a aparaturii și prețului de instalare trimițându-ne adresa exactă și o schiță a locației. În cazul unei supravegheri video în exteriorul clădirilor schița trebuie să cuprindă și căile de acces la perimetrul exterior (garduri, porți, clădiri învecinate).

Deși soluția prezentată mai sus este acceptabilă în multe cazuri, cea mai bună practică este să solicitați o evaluare a specialiștilor noștri prin vizitarea efectivă a locației. Costurile totale pot fi ușor mai mari, dar compensate de cea mai bună optimizare și cele mai mici prețuri posibile pentru echipamente.

Pentru instalări, vă rugăm sunați la:

– sisteme de alarmă și supraveghere video: 0722.565.322 

 interfoane:0755.092.211

X