DVR 8 canale WS-KD08D HDMI D1

Video recorder digital

Video recorderele digitale (DVR – Digital Video Recorder) sunt sisteme de redare, transmitere la distanță și înregistrare locală a imaginilor video primite de la camerele de supraveghere.

În esență, DVR-urile sunt similare unor calculatoare personale, dispunând de placă de bază, procesor, memorie volatilă, suport de stocare magnetic (hard disk), placă de rețea pentru cuplarea la Internet și interfață video integrată pentru redarea imaginilor pe un monitor obișnuit de calculator.

Dotate cu sistem de operare Linux, recunoscut pentru viteză, stabilitate, securitate și imunitate la virusare, DVR-urile oferă și posibilitatea extragerii imaginilor pe un suport ușor de transportat: CD sau DVD, card memorie sau flash stick cuplat pe port USB.

Programarea și utilizarea DVR-urilor se face prin telecomandă sau mouse, ca la un PC obișnuit.

Prețul unui DVR crește proporțional cu numărul de camere video suportate, deoarece un număr mai mare de camere presupune cresterea corespunzătoare a puterii și vitezei de procesare, afișare și înregistrare a imaginilor.

Alte elemente care duc la un preț mai ridicat sunt numărul de facilități (funcții) și numărul de operații pe care DVR-ul este capabil să le facă simultan.

Prețurile diferă substanțial de la o marcă la alta: noi vă recomandăm să nu faceți, pe cât posibil, rabaturi la calitate în favoarea prețului.

Afișez toate cele 7 rezultate

X