De unde cumpăr?

De unde cumpăr un sistem de securitate?

Iată o întrebare care merită să fie tratată cu foarte multă atenție.

Acum mai bine de 6 ani, la intrarea pe piată, noi ne-am axat pe accesibilitate ca pret, usurinta în instalare si folosire, si suport tehnic tratat cu seriozitate si respect pentru banii clientilor.

S-a schimbat ceva între timp?

Da, s-au schimbat preturile. Dar nu firesc, ca urmare a avansului tehnologic, ci prin cresterea halucinantă a pietei negre, a ofertelor mincinoase si a desconsiderării românilor care muncesc pentru bani, nu-i fură!

Super (?…) marketurile, care vând de toate si nimic cum trebuie, ofertează din ce în ce mai des mărfuri aduse ocazional de către diversi indivizi, cu eludarea taxelor legale.

Unele firme mai mici si mai “istete” au iesit si ele pe piată, bazându-se pe plagiat si înselătorie, si practicând prețuri de dumping, care nu le pot sustine afacerea. Multe dintre ele au dispărut, dar nu înainte de a face rău tuturor: si cumpărătorilor, si nouă.

Invariabil, cei care au cumpărat din aceste surse neverificate, atrasi de prețurile neverosimil de mici, au sfârsit prin a suna la noi pentru ajutor.

Unii au admis sincer, din start, ca aparatura NU a fost cumpărată de la noi; altii au încercat să pretindă că este responsabilitatea noastră să le rezolvăm problemele.

I-m servit si ajutat si pe unii, si pe ceilalți.

Am reusit în cele mai multe cazuri să oferim accesorii compatibile si asistență tehnică celor care nu s-au gândit decât la preț, crezând că fac o afacere bună.

Ani de zile am avut pe site certificat SSL, cu o limită de asigurare de 250,000 USD! Asta pentru a ajuta cumpărătorii să distingă între o firmă solidă, de încredere, si… restul. Am remarcat însă că preocuparea principală este pretul, nu credibilitatea…

De unde veti cumpăra?

Desigur, noi sperăm să cumpărați de la noi. Unul dintre argumente ar fi acela că nu este întelept să cumperi aparatură tehnică fără un suport serios al furnizorului, cu aceeasi usurintă cu care cumperi un Pepsi.

Cumpărati de unde credeti că este bine. Atât timp cât suntem prezenti, veti găsi la noi spijin si înțelegere, indiferent ce presupune decizia Dvs.

X